Fjernstyrede Biler

Overvejer du at købe en fjernstyret bil; enten til dig selv eller en, som du holder af? Så er du kommet til det rette sted. Her på siden er vi nemlig eksperter i fjernstyrede biler, og vi vil gerne dele vores erfaringer med og viden om feltet med vores læsere.

Realiteten er nemlig, at det ikke er nemt at vælge den rette fjernstyrede bil, for der kan være umådelig stor forskel på kvalitet, formål og så videre. For personer, der ikke normalt beskæftiger sig med fjernstyret legetøj som dette, kan det være en labyrint at finde rundt i.

Det forsøger vi at hjælpe med her på siden, hvor vi har samlet en oversigt over anbefalelsesværdige fjernstyrede biler, gode råd og tips til dig, der skal til at købe en og meget mere. Vi sætter pris på, at du læser med og håber naturligvis, at du går klogere herfra.

Find billige fjernstyrede biler her

Mens nogle fjernstyrede biler, kan være urimeligt dyre, så er der heldigvis fortsat masser af billige fjernstyrede biler, som gør det overkommeligt for alle at være med, når det er det, der står på ønskelisten.

Og bare fordi man køber en af de mange billige fjernstyrede biler, behøver man ikke altid at bekymre sig om, hvorvidt kvaliteten nu er i orden. For mens man ofte skal lægge mange penge på disken, for at få det absolut bedste fjernstyrede legetøj, så har udvikling i teknologien gjort, at billige fjernstyrede biler i dag lever op til langt de flestes behov.

Det er altså først, når man når helt op på dedikeret hobby-niveau, at det for alvor giver god mening at investere i dyrere og mere avancerede fjernstyrede biler.

Kom godt fra start og køb billige fjernstyrede biler allerede i dag.

Bredt udvalg af små fjernstyrede biler

Som oversigten øverst på siden viser, er der rig mulighed for at købe små fjernstyrede biler. De behøver altså ikke at fylde det store, og kan let købes i størrelser, der er mere overkommelige for både børn og voksne.

Ligeledes er de små fjernstyrede biler nemmere at have med sig rundt, ligesom de også er nemmere at pakke væk, hvis ikke de skal stå fremme, når man får gæster. Det kan altså give god mening at investere i en lille fjernstyret bil, ligegyldig om det er som legetøj til et barn, eller om det er til et voksent hjem.

Men selvom udvalget af små fjernstyrede biler er stort, så er der fortsat mange større biler til salg også. Og hvor de små udgaver er optimale til indendørs brug eller på eksempelvis en terrasse, så er de større fjernstyrende biler bedre egnet til kørsel i terræn, på lukkede villaveje og lignende.

Om man skal vælge den ene eller den anden type bør derfor afhænge af hvilke omgivelser man forventer at benytte de store eller små fjernstyrede biler i.

Køb fjernstyrede biler hos populære webshops

Vi anbefaler altid vores læsere at købe deres fjernstyrede biler på nettet. Dette skyldes i høj grad, at webshops ofte har et bedre og bredere sortiment, samtidig med at deres priser ofte er lavere. Det er altså det, som man ville kalde en win-win situation, hvis man holdt til i et engelsktalende land.

Vi sælger ikke selv fjernstyrede biler, men hjælper dig i stedet med at finde de helt rette webshops at købe bilerne fra. De forskellige webshops har ikke nødvendigvis det samme udvalg, hvorfor vi så vidt muligt forsøger at holde det samlede udvalg af fjernstyrede biler opdateret her på siden.

Nedenstående liste giver dig et mere konkret overblik over de forhandlere, som vi samarbejder med:

Disse forhandlere er naturligvis nøje udvalgt baseret på en række parametre, som blandt andet inkluderer udvalg, pris og anmeldelser fra tidligere kunder. Dette gør vi blandt andet for at sikre, at du får en så god oplevelse som overhovedet muligt, når du skal købe fjernstyrede biler.

Køb fjernstyret biler hos en eller flere af ovenstående webshops.

Populært: Fjernstyrede biler til børn

Fjernstyrede biler til børn i form af legetøj er utrolig populært for tiden, og det er et ønske som flere og flere børn sætter på deres ønskeliste – både til fødselsdage og i forbindelse med eksempelvis juleaften.

Det skyldes naturligvis at mange børn har interesse i biler og maskiner generelt, men også fordi børn godt kan lide at gøre det, som de voksne gør. Og hvis der er én ting, som voksne kan og børn slet ikke kan, så er det da at køre bil.

Fjernstyrede biler til børn giver dem fornemmelsen af at køre rigtig bil, og det er uden tvivl en stor medvirkende faktor til legetøjets popularitet. Dertil kommer det naturligvis, at det er underholdende, og at det kan være konkurrencepræget at køre med fjernstyrede biler – og det hjælper selvfølgelig også på det.

Køb fjernstyrede biler til børn via oversigten øverst på siden.

Typer af fjernstyrede biler

Vi har allerede gennemgået de forskellige størrelser og prislejer, som fjernstyrede biler kommer i. Men vi har endnu til gode at gennemgå typerne af fjernstyrede biler – og måske endnu mere specifikt; hvilke typer af motorer de kan fås med.

Som udgangspunkt kan de købes med følgende drivmidler: benzin, nitro og el.

Fjernstyrede biler med benzinmotor

De fleste spærrer øjnene op, når de hører, at man kan købe fjernstyrede biler, der kører på benzin. Benzinmotorer er som regel noget, der hører rigtige biler og andre større maskiner til, men nej det findes altså også i fjernstyrede biler.

Fjernstyrede biler på benzin er naturligvis ikke de billigste, men til gengæld er de blandt de hurtigste. Så hvis man ligesom er ovre begynder-stadiet, og gerne vil have en hurtig fjernstyret bil, så er det værd at overveje, om den skal køre på benzin.

Fjernstyrede biler med nitromotor

Lidt i samme boldgade finder man fjernstyrede biler, der kører på nitro. Hvis ikke man ved så meget om biler, eller hvis man aldrig har set Fast & Furious-filmene, så kan vi fortælle, at nitro er et tilsætningsstof som bruges i racerbiler til at få dem til at køre endnu hurtigere.

Og nu findes der så også fjernstyrede biler med nitro. Disse er typisk også i en prisklasse og skyder sådan en hastighed, at de ikke er for nybegyndere.

Fjernstyrede biler med elmotor

Eldrevne fjernstyrede biler er den mest almindelige type, og det er typisk også dem, som du kender, hvis du tidligere har prøvet at køre med en fjernstyret bil. Ofte er batteridrevne (enten med udskiftelige batterier eller genopladelige), og så er de sjældent lige så hurtige som de førnævnte udgaver.

For langt de fleste vil fjernstyrede biler med el være det rigtige valg, fordi de er det nemmere at have med at gøre, og fordi de ofte også er billigere.

Spar mange penge ved at købe fjernstyrede biler på tilbud

Vi nævnte tidligere de mange forskellige forhandlere, som vi henviser til her på siden. Dette gør vi primært for at give dig adgang til et bredt sortiment af fjernstyrede biler, som er større end én forhandler kan levere.

Men der er også en anden fordel forbundet med at samarbejde med så mange forskellige forhandlere; der er altid tilbud. Du kan nemlig stort set altid finde fjernstyrede biler på tilbud i oversigten øverst på siden, fordi de enkelte forhandlere ofte kører tilbud på forskellige tidspunkter.

Og der kan altså være mange penge at spare, hvis man vælger at købe en fjernstyret bil på tilbud; for nogle af dem koster nemlig mange tusinde kroner (blandt andet dem med benzin og nitro), og her kan selv 10% give store besparelser.

Sørg derfor for at holde øje med gode tilbud på fjernstyrede biler i oversigten øverst på siden og køb din nye fjernstyrede bil allerede i dag.

Lynhurtige fjernstyret biler: 100 km/t eller mere

Skal det være helt ekstremt, så kan man fordel undersøge nogle af de fuldstændige vilde fjernstyret biler, der kan køre 100 km/t eller mere. Faktisk er der nogen, der angiveligt kan nå op og runde 160 km/t. Det kan være svært at forestille sig, især når man tænker på at sidstnævnte svarer til Autobahn-hastigheder i Tyskland.

Det kræver naturligvis snilde og erfaring at kunne styre en fjernstyret bil med 100 km/t, men med lidt øvelse er det ikke helt umuligt. Det er blot vigtigt, at man har de rette omgivelser, når man tester tophastigheden, for man løber hurtigt tør for villavej eller indkørsel, hvis man racer en fjernstyret bil afsted med 100 km/t.

Fjernstyrede biler, der når over 100 km/t er typisk drevet af nitro (et drivmiddel, som vi nævnte tidligere på siden). De kan være svære at få fat på, da det typisk ikke er den mest lagerførte vare, grundet en relativ lav efterspørgsel – men det er altså muligt.

Se oversigten over fjernstyrede biler øverst på siden her for at se om du kan finde en, der kan køre 100 km/t eller mere.

Sådan vælger du den rette fjernstyrede bil

Som du måske efterhånden har erfaret, er en fjernstyret bil ikke bare en fjernstyret bil. Der er mange forskellige typer, drivmidler, formål og så videre – og det kan derfor hurtigt blive lidt forvirrende, hvis man skal købe fjernstyrede biler uden forudgående viden om nichen.

Heldigvis kan du relativt enkelt finde ud af, hvad du skal kigge efter, ved at følge nedenstående råd:

 • Når du køber til små børn, bør du vælge fjernstyrede biler der er:
  • Små
  • Drevet af el
  • Begrænset til en relativ lav hastighed
 • Når du køber til større børn, bør du vælge fjernstyrede biler der er:
  • Små eller store
  • Drevet af el
  • Begrænset til en mellem hastighed
 • Når du køber til unge eller voksne, bør du vælge fjernstyrede biler der er:
  • Små eller store
  • Drevet af el eller benzin
  • Ikke nødvendigvis begrænset med begrænset hastighed
 • Når du køber til erfarne hobbyister, bør du vælge fjernstyrede biler der er:
  • Store
  • Drevet af benzin eller nitro
  • I stand til at køre hurtigt

Ovenstående er blot vejledende, men kan give en nogenlunde idé om, hvad du bør være på udkig efter, når du skal ud og købe fjernstyrede biler til personer i forskellige aldersgrupper eller med forskellige erfaring med sporten.

Det kan dog naturligvis afhænge af specifikke ønsker, og så bør du naturligvis rette dig efter disse i stedet, da det vigtigste trods alt vil være at gøre gavemodtageren eller dig selv så glad som overhovedet muligt.

Køb fjernstyret bil til dig selv eller en du har kær allerede i dag.

Viser 57–84 af 706 resultater